HOME SHOP NOW Female Male Underwear Rider Clothing About Derriere Equestrian More >>
 
 

VELKOMMEN TIL DERRRIERE EQUESTRIAN ..... EQUESTRIAN UNDERWEAR EKSPERTER

Derriere Equestrian(R) har kombineret innovation, videnskab og stil for at udvikle det perfekte ride-undertøj. Derriere Equestrian(R) konceptet er udviklet gennem adskillige års forskning, erfaring og tests for at definere ridesportens discipliners præcise krav til undertøj.  Det stod straks klart for os, at det var nødvendigt med et sortiment af forskellige beklædningsstykker for at dække alles behov; til kvinder har vi både trusser og boxershorts, som enten er udstyret med vort videnskabeligt designede indlægs-støtte-system eller i et sømløst format uden indlæg.  

Til mænd har vi boxershorts, enten med indlæg eller som sømløs. Alt vort undertøj er først og fremmest skabt for at give den ypperste komfort ved at støtte rytterens sæde perfekt og minimere søm-linier, men det er også ekstremt stilfuldt og fremstillet i de fineste italienske stoffer.  Disse stoffers kvalitet og stretch i alle retninger øger i høj grad komfort-niveauet.  Farverne og jacquard-designet, alt er nøje udvalgt for at give vore produkter et yderst attraktivt designer udseende. Gennem hele forløbet med forskning, udvikling, prototype-fremstilling, funktions-test og senere lancering af Derriere Equestrian Padded Support System (indlæg), har vi fået glimrende tilbagemeldinger.

Det rette ride-undertøj er en af de vigtigste investeringer en rytter foretager sig. Ja, sådan er det, ryttere bør aldrig bruge undertøj, som ikke er beregnet til formålet, og de bør fokusere på ride-undertøj, som er designet til enhver disciplin!  Dermed menes IKKE de traditionelle "Bridget Jones underbukser", nu kan alle ryttere tillade sig den luksus at vælge blandt produkter fra hele designer sortimentet fra Derriere Equestrian. Derrieres er blevet ensbetydende med den perfekte kombination af stil, komfort og funktion for ryttere i enhver disciplin.

ULTIMATIV KOMFORT FOR ET PERFEKT SÆDE

Vær sikker på, at det undertøj, du vælger, vil gøre et lige så godt stykke arbejde som du selv!  Derriere Equestrian undertøj er fremstillet med syntetisk vævning og stoffer med fugt-transporterende og bakteriostatiske egenskaber, som giver åndbar pasform og samtidig støtter, giver komfort, stil, kvalitet og bevægelsesfrihed.  Når du leder efter ride-undertøj, behøver du ikke se efter andet end Derriere 

Read our latest news stories!
View our videos online
Introducing the new bra