HOME SHOP NOW Female Male Underwear Rider Clothing About Derriere Equestrian More >>
 
 

WELKOM BIJ EQUESTRIAN ..... DE RUITER ONDERGOED EXPERTS DERRIÈRE

Door het samenbrengen van wetenschappelijke ontwikkelingen, innovatieve mogelijkheden en stijl brengt Derriere Equestrian® het perfecte ondergoed voor ruiters. Het Derriere Equestrian® concept heeft zich ontwikkeld na jaren van research, testen en ontwikkelen. Ruiterondergoed moet voldoen aan hoge verwachtingen voor iedere discipline binnen de sport. Het werd ons al snel duidelijk dat  er een uitgebreide lijn moest komen om aan ieders wensen tegemoet te komen. Voor de dames hebben we een gewone slip en een short. Zowel met onze wetenschappelijk ontwikkelde padding, als zonder in een naadloze uitvoering. Voor de heren is er de boxershort, met en zonder padding.

Het ultieme ruiterondergoed voor de perfecte zit, voor iedere ruiter. Stijlvol, effectief, discreet en ook nog heel mooi. Derriere Equestrian® stelt ruiters in staat om zich zelfverzekerd, comfortabel, gezond en stijlvol te voelen in hun sportondergoed.
Goed passende, comfortabele onderkleding is van groot belang voor ruiters. Het is een van de beste investeringen die een ruiter kan doen. Ruiters verdienen goed ontworpen ondergoed, dat zij kunnen dragen bij iedere gelegenheid. Overal ter wereld, ook in Nederland, hebben ruiters nu de mogelijkheid te kiezen voor de complete range van Derriere Equestrian®. Derriere Equestrian® staat synoniem voor perfecte stijl, ultiem comfort en hoge prestaties voor ruiters in iedere discipline.

Ons ondergoed is in eerste instantie ontwikkeld om de ruiter extreem comfort en perfecte support te bieden. Stijlvol en vrijwel naadloos, gemaakt van de mooiste Italiaanse materialen. De kwaliteit en all-way stretch van deze materialen leveren een grote bijdrage aan het draag comfort. De kleuren en de band zijn zorgvuldig geselecteerd om onze producten de gewilde stijlvolle look te geven. In de fase van onderzoek, ontwikkelen, testen van prototypen en prestaties leveren, maar ook sinds de introductie van het Derriere Equestrian® Padded Support Systeem hebben we enorm veel feedback mogen ontvangen. Met deze feedback zijn we constant bezig geweest onze producten verder te ontwikkelen en verbeteren. Vind een verkooppunt in Nederland bij jou in de buurt. Volg de link naar de lijst met verkoopadressen.

ULTIEM COMFORT VOOR DE PERFECTE ZITPLAATS.

Verzeker jezelf ervan dat je ondergoed net zo goed werk aflevert als jij doet! Derriere Equestrian® onderkleding is vervaardigd van synthetische materialen met vochtafvoerende, ademende en antibacteriële eigenschappen. Daarnaast biedt het ondersteuning, comfort, stijl, kwaliteit en bewegingsvrijheid. Kijk voor ruiterondergoed niet verder dan naar Derriere Equestrian®. Ontworpen en ontwikkeld door ruiters voor ruiters.

Read our latest news stories!
View our videos online
Introducing the new bra