HOME SHOP NOW Female Male Underwear Rider Clothing About Derriere Equestrian More >>
 
 

VÄLKOMMEN TILL DERRRIERE EQUESTRIAN ..... RIDSPORT WEAR EXPERTER

Derriere Equestrian® kombinerar innovativa lösningar med beprövad kunskap och forskning, med elegans och mode, i vår strävan att utveckla ultimata underkläder för hästsporten. Derriere Equestrians® koncept har utvecklats kontinuerligt genom år av forskning och erfarenheter och genom att undersöka vilka krav som ställs på underkläder inom olika hästsporter. Redan från början var det tydligt att det krävdes flera olika modeller för att kunna tillgodose allas behov. Till kvinnor erbjuder vi både trosor och boxer, med vårt vetenskapligt utformade stödsystem eller ovadderade utan sömmar. För män erbjuder vi både en vadderad och en sömlös boxermodell.

Alla våra underkläder skapas med bekvämlighet som högsta prioritet - att ge perfekt stöd till ryttarens sits och samtidigt minimera (och osynliggöra) sömmar - samtidigt som de är snygga och av hög kvalitet. Våra underkläder är tillverkade av finaste italienska tyger. Den höga kvaliteten på våra tyger och stretch hela vägen ger en perfekt passform och utmärkt komfort. Färger och jacquardmönster är noggrant utvalda - våra produkter ska utstråla en modern men klassisk och tidlös design. Vi har mottagit fantastisk feedback under hela vårt utvecklingsarbete (forskning, utveckling, prototyper, testning, m.m.) och även efter lanseringen av vårt Derriere Equestrian® vadderade supportsystem.

Att investera i rätt underkläder – speciellt framtagna för hästsport – är en av de viktigaste investeringar en ryttare kan göra.  Som ryttare bör du undvika olämpliga underkläder och istället ha på dig väldesignade underkläder för alla sorts tillfällen. Sportunderkläder behöver inte se ut som "Bridget Jones tant-trosor”… nu har alla ryttare möjlighet att välja ur ett brett sortiment av snygga och väldesignade underkläder hos Derriere Equestrian®. Derriere är synonymt med stilrena, bekväma och högpresterande underkläder för ryttare inom alla discipliner. 

PERFEKT PASSFORM FÖR EN PERFEKT SITS

Se till att dina underkläder jobbar lika hårt som du! Derriere Equestrian® underkläder tillverkas av syntetiska material och tyger med fuktavledande och antibakteriella egenskaper som ger bra passform samtidigt som de andas och ger stöd. Våra underkläder är bekväma, välsittande, snygga och rörliga, och av mycket hög kvalitet. Låt Derriere Equestrian® bli ditt naturliga val för hästsportunderkläder. 

Read our latest news stories!
View our videos online
Introducing the new bra